Velg visning:
Du har valgt:

Strømpebukser

En god strømpebukse skal sitte godt, uten at den klemmer, strammer siger eller ruller ned i livet.  At den gjør dette har med kvalitet, strikking, passform og material sammensetning å gjøre. Så sjekk produkt informasjon og våre størrelsesguider før du kjøper! Elastan er f.eks med på å gi en bedre passform, gir bedre elastisitet og former tightsen bedre etter kroppen.

 

Denier er vekten av 9000 meter garn. Dersom en strømpebukse er 20 Denier betyr det at man har brukt garn som veier 20 gram pr 9000 meter. Jo høyere denier jo sterkere og «tykkere» er strømpebuksen, ikke nødvendigvis tettere og mer opaque, men dette henger ofte sammen. Så en 15 Denier strømpebukse er tynn og lett mens en 100 denier er sterkere og mer robust.

 

En strømpebukse bør tas på med omhu for å bevare den lengst mulig. Brett den sammen ned til tåen og stikk foten inn og dra den deretter forsiktig oppover beina, og juster lett underveis. Når den er på, sørg for at den sitter der du ønsker i livet og igjen gjør noen mindre justeringer nedover beina slik at den sitter perfekt!

Vasker/skyller du i tillegg strømpebuksen for hånd kan du ha glede av den lenge.

 

Usikker på hvilken strømpebukse du skal velge? Les alt om de ulike strømpebuksene fra Oroblù i denne artikkelen.