VELKOMMEN TIL OSS!

Dette er vårt kundesenter.

Vi har åpent mandag - fredag 08:00 - 16:00 for dine henvendelser.

 

Du kan nå oss på telefon 91900022 eller kontakte oss på epost hello@syversen.com

 

Dersom du har spørsmål om forsendelsen din kan du finne sporingsinformasjon HER

 

Har du spørsmål om retur kan du finne informasjon om dette HER

 

Vi vil gjøre vårt aller beste for at du får en god handleopplevelse så vil du gi oss ris og ros er vi svært takknemlig for det også :)

 

Hilsen alle her hos Syversen.Com

PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjelder for Syversen AS (“www.syversen.com.”) og angir

  • hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettsiden vår,
  • hva vi bruker opplysningene til,
  • hvilke rettigheter du har, og
  • hvem du kan kontakte hvis det er noe du lurer på

Syversen AS er behandlingsansvarlig for persondata som registreres i nettbutikken, og kan kontaktes gjennom informasjon gitt i avsnitt "Kontakt oss" nedenfor.

Personvernerklæringen ble sist oppdatert 01.01.21.

Ved å godta personvernserklæringen vil du motta kommunikasjon fra Syversen AS etter ett kjøp. Dette kan når som helst avsluttes.

Hva vi samler inn og hvorfor

Når du besøker vår nettbutikk samler vi inn noen få opplysninger om deg. Det som automatisk samles inn blir beskrevet i punktene under.

Kjøp i nettbutikken

For å kunne levere varer til deg ved kjøp i nettbutikken, registrerer vi personopplysninger om deg. Dette gjelder både om du handler som gjest ("gjestebruker") eller som innlogget bruker i vår nettbutikk.
Personopplysninger som vi samler inn i forbindelse med kjøp, er:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Opplysningene samles inn kun med det formål å gjennomføre salg av varer til deg.

Kundekonto

Hvis du velger å opprette en kundekonto, vil vi lagre de personopplysninger som du oppgir. Med kundekonto får du etter innlogging tilgang til "Min side."
Her vil du se dine lagrede personopplysninger, som du kan rette eller endre. Du får også tilgang til ordrehistorikk. En kundekonto gjør det enklere for deg å handle, da din kontaktinformasjon er utfylt i kassen etter innlogging.

Nyhetsbrev

Du har mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrev. Ved påmelding må du gi samtykke til at vi kan sende deg e-poster med blant annet tilbud, forslag til varer og annen relevant informasjon.
Du kan når som helst trekke ditt samtykke, gjennom å melde deg av vårt nyhetsbrev. Dette gjøres gjennom lenken i tilsendt nyhetsbrev, eller ved å sende en e-post til oss på hello@syversen.com.

Sikker oppbevaring

Hos Syversen tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie.
Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg slik beskrevet i denne personvernerklæringen.

Informasjonskapsler (Cookies)

For å kunne gi våre kunder den beste opplevelsen av vår nettbutikk, benytter vi informasjonskapsler (cookies). Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt i et maskinleselig format.

Har du opprettet en kundekonto, kan du selv rette eller endre dine personopplysninger ved å logge inn på min side. Eller så kan du kan sende oss en e-post. Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å kontakte oss. For nyhetsbrev kan samtykke trekkes gjennom link i e-post.

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

Kontakt oss

Om du har spørsmål til oss angående personvernerklæringen, våre produkter eller annet, kan du kontakte oss gjennom informasjonen gitt nedenfor.

E-postadresse: hello@syversen.com
Telefonnummer: +47 91900022
Postadresse: Rosenlund 14, 1617 Fredrikstad

Les mer...Vis mindre...