Med lidenskap for tekstiler og kvalitet gjennom generasjoner

Syversen AS er en familieeid bedrift med lidenskap, erfaring, og dedikasjon. Med røtter som går helt tilbake til 1940, har vi vært en pålitelig leverandør og en del av Nordens tekstilhistorie.

 

Vår reise begynte med farfar Knut Syversen, en omreisende selger fra Oslo. Med seks kofferter fulle av tekstilvareprøver, og drømmen om å skape noe eget, reiste han fra sør til nord med strømper, kamgarnsstoffer, Røros Tweed og undertøy. Farfars reiser formet grunnlaget for det vi er i dag.

At vi endte opp i Fredrikstad var takket være kjærligheten.

 

“Bayard var en av våre hovedagenturer. En fredag reiste jeg nedover til Fredrikstad for å være med og ta ut kolleksjonen. Johansen var jovial: – Bli med på Marsraketten i Håndverkeren i morgen. Dress og dame skal jeg ordne.” Smokingen passet fint, men damen var det verre med. Jeg pliktdanset med en rekke fruer til jeg fikk øye på verdens nydeligste pike. Jeg bad henne opp til vals, og neste dag med på Blå Grotte som nettopp var åpnet. I julen 1938 forlovet vi oss og giftet oss julen deretter.”

I 1940 etablerte de Syversen AS. Så startet neste kapittel...

 

I dag er vi stolte av å dele vår kjærlighet for tekstil både gjennom forhandlere og i vår egen nettbutikk. Med et utvalg som reflekterer vår lange historie og forpliktelse til kvalitet, ønsker vi å gi deg en unik handleopplevelse – enten du handler direkte fra oss eller fra en av våre 1500+ forhandlere i Norden.

 

Med våre samarbeidspartnere Posten, VIPPS og Klarna, leverer vi varene til deg trygt og effektivt fra vårt lager i Norge.

Farmor og farfar Syversen på Fredrikstad Stasjon, 1939

Farfar Knut m.fl. på kontoret, barna var med

Tre små foran Syversen-bilen

På 70-tallet solgte Erik og Knut sokker fra Eton fra denne bussen

Vi har fortsatt kontor og lager i Fredrikstad

Sønn, far og datter - Hans Erik, Erik og Jenny

Firmainformasjon

Syversen AS

Att: Syversen.com

Rosenlund 14

1617 Fredrikstad

Norge

 

Tlf: +47 69351360

Mail: hello@syversen.com

 

NO 916 519 281 MVA